Introduktion digital konsultförsäljning

Mer lönsamma uppdrag utan kalla samtal

   Watch Promo

Många konsulter och frilansare är bra på att göra utmärkta leveranser men upplever att det är svårt och ångestfyllt att hitta nya kunder och uppdrag. Ofta beror det på att man saknar en naturlig metod för att löpande odla relationer, boka möten och göra avslut.

Känner du på samma sätt vill vi välkomna dig till en introduktion av vår 6-stegsprocess där vi visar exakt hur vi själva och andra konsulter gör för att boka uppdrag för miljonbelopp, utan att ringa ett enda kallt samtal eller vara en "påstridig" säljare.

I korthet kommer vi gå igenom hur du först identiferar dina drömkunder och automatiskt utökar ditt nätverk med rätt personer som konverteras till dina drömkunder.


Your Instructor


Mossberg & Wallquist
Mossberg & Wallquist

Johan Mossberg

VD, Konsult och Entreprenör

Under 18 år har Johan framgångsrikt paketerat, marknadsfört och sålt konsulttjänster till stora företag som Telia, Fortum, SJ och Hemköp. Johan har varit frilanskonsult, byggt upp egna konsultföretag och varit VD för olika digitala byråer. Idag är Johan VD för digitala marknadsföringsbyrån WGP, med anställda i Stockholm och Malmö.


Johan Wallquist

Digital Transformer, Konsult

Har de senaste 10 åren konsultat och drivit digitala initiativ för bolag som H&M, Assa Abloy, Match.com, Tele2, Accenture, Gant, Miljöpartiet, Sandvik och coola startups som Splyt.com, IdemTools.com, Glue Home och Handiscover. Johan är anställd på Centigo med fokus på digitala affärsmodeller och effektivisering av sälj- och marknadsmetoder.

Tidigare deltagare

Course Curriculum


  Introduktion
Available in days
days after you enroll

Get started now!